Var kan man köpa Kraftbar?

Kraftbar säljs till hela landet via vår webbutik, men också via utvalda återförsäljare. Våra produkter finns bland annat i alla Naturkompaniets butiker, hos Friskis & Svettis i Östergötland, Crossfitgym i Stockholm så som Crossfit Nordic och Crossfit Solid, samt hos många yogastudios runt om i landet. Hör av dig till oss på info@kraftbarsverige.se om du vill veta mer, eller vill tipsa om någon butik som borde ha Kraftbar i sitt utbud.

Hur blir man återförsäljare av era produkter?

Enklast är att ni kontaktar oss på 0702 20 29 96 eller info@kraftbarsverige.se så berättar vi mer. Ni får då information om pris, frakt och leveranstid.

Måste Kraftbar förvaras i kyl?

Nej inte längre! 2021 förbättrade vi vårt recept och fick en längre hållbarhet på alla energibarsen. Självklart använder vi oss inte av tillsatser och alla råvaror är fortfarande ekologiska. 

Vad innehåller barsen?

Kraftbar består bland annat av dadlar, kakao, nötter eller frön, och lite salt. Barsen är gluten- och laktosfria, samt fria från tillsatser.

Varför kostar er bar mer än andra?

Eftersom vi endast jobbar med ekologiska råvaror blir produktionskostnaden högre än för en produkt med konventionellt odlade råvaror. Som ekologiskt certifierad livsmedelsproducent betalar vi även årligen ett kontrollorgan för att få kalla vår produkt ekologisk. Därför behöver vi ha ett högre utpris till våra kunder.

Men vad innebär att den är ekologisk?

Ekologisk odling betyder bland annat att man inte använder några kemiska bekämpningsmedel i odlandet av råvaror. Vi på Kraftbar tror att detta odlingssätt är bättre för miljön i det långa loppet, samt bättre för oss som äter maten som produceras.

Varför är det inte mer protein i er energibar?

Det finns självklart protein i alla våra energibars, men inte lika mycket som i en proteinbar med vassleprotein. Vi har en vegansk proteinbar med 11 gram protein per bar, Jordnöt & choklad. Perfekt för dig som tränar eller bara letar efter ett proteinrikt mellanmål.

Men vänta lite, det är ju massor med sockerarter i!

Så sant. Dadlarna tillför en hel del sockerarter. Men tack vare dadlarna slipper vi att använda oss av stabiliseringsmedel och förtjockningsmedel för att få till konsistensen i våra energibars.

Det finns ju hundratals energibars på marknaden. Behövs det en till?

Det tycker vi absolut! Alla är vi olika, och alla gillar olika saker. Därför är det bra att det kommer nya produkter till marknaden som kunderna får tycka om eller ogilla. Genom att fler människor vågar sig på att göra ny och spännande mat, får alla vi andra njuta av smakupplevelser vi annars hade gått miste om. Det låter inte så illa, eller hur?