OM OSS

  OM KRAFTBAR

  Kraftbar Sverige är ett litet livsmedelsföretag i Östergötland som säljer ekologiska energibars. Vi bakom Kraftbar heter Johannes och Sara Ginyard. Vi startade vår verksamhet 2016 efter en resa till Australien året innan, där vi åt en otroligt god energibar som bara innehöll fyra ingredienser. Väl hemma i Sverige försökte vi att hitta en lika god produkt. Efter att ha testat över 40 märken utan att bli nöjda, insåg vi att det var lika bra att göra en egen variant.

  Vi vill göra Sveriges godaste energibar, på ekologiska råvaror, utan några tillsatser. Produktionen har gått från köket i en lägenhet på 37 kvadrat, till ett kök i en yogastudio, till vårt hus på landet. Under 2021 tog vi nästa steg och anlitade ett företag i Stockholm att producera våra Kraftbars.

  Kraftbar säljs bland annat via Naturkompaniet, Apotea, Crossfitgym, Friskis, yogastudios och direkt till privatpersoner i vår webbutik. Våra kunder säger att de tycker om att Kraftbar görs i Sverige, att den smakar bättre än andra energibars och att de förstår innehållet. Vi satsar nu på att sälja vår produkt till alla svenskar, antingen via återförsäljare eller vår webbutik.

  Vi tror på en ärlig och öppen livsmedelsindustri. 

  Därför skapar vi högkvalitativa livsmedelsprodukter utan tillsatser. Vi på Kraftbar försöker att skapa så goda ekologiska energitillskott som möjligt. Med ärligt innehåll, vill vi ge Sverige extra energi som är lätt att förstå och som smakar fantastiskt. Vi försöker att göra en så saftig och smakrik energibar som möjligt, med råvaror som du kan hitta i ditt eget skafferi. Istället för att enbart satsa på höga proteinhalter har vi satsat på smak, och istället för att pressa priserna har vi jobbat mot bra innehåll. God mat behöver inte vara så komplicerat. Det enda vi har gjort är att blanda samman smaskiga ekologiska råvaror till en bar. Men vi tycker att vi har gjort det rätt bra.

  Vi hoppas att ni uppskattar våra Kraftbars lika mycket som vi gör!

  Vill du bli återförsäljare av Kraftbar? Kontakta oss!