FÖRETAGSINFO

Kraftbar Sverige är ett litet livsmedelsföretag i Östergötland som producerar och säljer handgjorda ekologiska energibars. Vi bakom Kraftbar heter Johannes och Sara Ginyard. Vi startade vår verksamhet 2016 efter en resa till Australien året innan, där vi åt en otroligt god energibar som bara innehöll fyra ingredienser. Väl hemma i Sverige försökte vi att hitta en lika god produkt. Efter att ha testat över 40 märken utan att bli nöjda, insåg vi att det var lika bra att göra en egen variant.

Vi vill göra Sveriges godaste energibar, på ekologiska råvaror, utan några tillsatser. Produktionen har gått från köket i en lägenhet på 37 kvadrat, till ett eget kök i en yogastudio, för att slutligen hamna i vårt hus på landet. Vi bor dörr i dörr med livsmedelslokalen och har förmånen att blanda arbete och utomhusaktiviteter under hela dagen.

Vi vill bidra till en ärlig och öppen livsmedelsindustri, genom att tillverka och sälja en energibar som vi kan stå för, av ingredienser som alla känner igen.

Kraftbar säljs bland annat via Crossfitgym, Friskis, yogastudios, veganrestauranger och direkt till privatpersoner i vår webbutik. Våra kunder säger att de tycker om att Kraftbar görs i Sverige, att den smakar bättre än andra energibars och att de förstår innehållet. Vi satsar nu på att sälja vår produkt till alla svenskar, antingen via återförsäljare eller vår webbutik.

För aktuella smaker och vanliga frågor, se hemsidan www.kraftbarsverige.se.

För högupplösta bilder och logga, se länken!

För fler frågor, skicka gärna ett mail till info@kraftbarsverige.se eller ring Johannes på 0702-202996.

Johannes och Sara Ginyard

Grundare Kraftbar Sverige